میترسم باهاش برم زیر یه سقف؛ در دادگاه چه بگویم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۴ #88333344

سلام من عقد کرده هستم ولی دوشیزه نیستم شوهرم منو الزام به تمکین کرده چیکار باید بکنم چی باید تو دادگاه بگم که منو کتک میزنه میترسم باهاش برم زیر یه سقف کلا چی باید بگم چیکار کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باید ادعای خودتون رو مبنی برعدم امنیت جانی ثابت کنید در غیر اینصورت ناشره محسوب میشوید و نفقه به شما تعلق نمیگیرد

با سلام
شما برای این امر بایستی ادعای خود را اثبات نمایید که زوج اقدام به ضرب و شتم و آزار و اذیت شما میکند
لذا در صورت عدم تمکین شما ناشزه محسوب شده و مستحق نفقه نخواهید شد و زوج میتواند دادخواست ازدواج مجدد به جهت عدم تمکین زوجه به دادگاه ارایه نماید .