میتوانم جداگانه درخواست تهیه منزل برای فرزندانم را بدهم اموالی هم زوج دارد که بتوانم توقیف کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۴۹ #88321981

سلام و عرض ادب ،،بعد طلاق از زوج برادر شوهرم بنده ودو فرزند خردسال را از خانه ایی که زوج برامون تهیه کرده بود جواب کرده زوج به دلیل جرم مواد مخدر در زندان هست و بچه ها رو بیمه درمانی نکرده ویک فرزندم از بدو تولد مشگل دارد وباید تحت نظر پزشک باشد ولی زوج برای فرزندانش کلا ۱۵۰۰ در ماه می‌دهد و وضعیت مالی خوبی دارد ماهی ۱۵ میلیون درآمد دارد در ضمن قراردادی با برادر شوهرم نداره چون خونه خودش هست ولی به نام برادرش زده حال سوالم این هست آیا برای بیمه فرزندانم وهزینه بیمارستان جدای از نفقه می‌شود دادخواست بدهم و آیا قبل از اینکه برادر شوهرم مرا دربدر کند میتوانم جداگانه درخواست تهیه منزل برای فرزندانم را بدهم اموالی هم زوج دارد که بتوانم توقیف کنم از دو جا اجاره می‌گیرد
ممنون میشم بفرمایید چقدر زمان می‌برد تا محکوم بشه که باید خانه تهیه کنه برای فرزندانش میشه راهنماییم کنید ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطالبه نفقه و مهریه امکانپذیر است.

دادخواست مطالبه نفقه خود وفرزندانتان را بدهید ...

بابت تهیه مسکن و درمان فرزندتان درخواست افزایش نفقه کنید از دادگاه خانواده

با درود درخواست افزایش نفقه اطفال کنید

با سلام و عرض ادب اگر صیغه طلاق شما صادر شده است دیگر نفغه ندارید و در رابطه با نفغه بچه ها می توانید نسبت به درآمد زوج دادخواست تعدیل نفغه بدهید و در رابطه با مسکن فرزندانتان باید به توافقی که در زمان اختلاف در مورد حضانت فرزندان انجام دادید پایبند باشید اگر توافقی نداشتید و همینطوری حضانت بچه ها با شما شده است تهیه مسکن مناسب برای بچه ها با پدرشان می باشد.

باسلام واحترام .دادخواست مطالبه نفقه خودوفرزندانتان که اعم از تهیه منزل واسباب وهزینه های درمان وغیره میباشد را بدهید

باسلام درخواست افزایش نفقه با توجه به هزینه‌های درمانی کنید.