چگونگی دسترسی دادگاه به متهم فراری را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۱۰۱ #88307211

سلام من از یه آقایی شکایت کردم میخواستم بدونم. اگر تا روز دادگاه ایشون منزلش و جابجا کنه دادگاه از چه طریقی به ایشون دسترسی پیدا میکنه، شماره تلفن و شماره ملی ایشون رو هم دارم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه هیچ مسولیتی در مورد پیدا کردن متهم ندارد. حتی اگه شما حکم جلب متهم رو داشته باشین. مامور کلانتری با راهنمایی شما به محل اختفا یا اقامتگاه متهم مراجعه میکنند و در صورت روئیت اقدام به دستگیری میکنن.

باسلام واحترام
سوال شماچند فرض راشامل میشود چون شایدتاکنون به وی شکایت شما ابلاغ شده باشد که اگربعداازابلاغ تغییرمکان دهد حکم صادره حضوری است واگرتغیرمکان داده وابلاغ نشده باشد حکم غیابی است بهرحال دادگاه ازطریق شما آدرس یا جلب ایشان را انجام میدهد و دراین خصوص وظیفه خاصی ندارد مگر درموارد استثنا

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : در صورت چنین وضعیتی و دو الی سه بار احضاریه قانونی اگر در دادگاه حاضر نشود و یا وکیل منتخب ایشان نیز حاضر نشود رای غیابی صادر و پس از گذشتن مراخل قانونی جلب ایشان صادر ( در صورت محکومیت ایشان ) میگردد و خود شما باید ایشان را پیدا کنید
لازم بذکر است دادگاه مسئولیتی در قبال حضور افراد ندارد و شخص محکوم له شخصا با رعایت موارد قانونی این مجوز را خواهد داشت