چطور توهین و فحاشی رو پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲,۴۲۱ #88286435

با سلام.
مدتی پیش با شخصی مشکل مالی پیدا کرده و پس از طی مراحل قضایی به حقم رسیدم.
اما فرزند این شخص با وجود کبر سن، شروع به ارسال پیامک هایی با مضمون تحقیر و اهانت کرد.
هرچه با این شخص مقابله کردم جواب های بدتری داد که خط قرمز خانواده ام را رد کرده و به پدر و مادرم صفاتی را نسبت داد که معنی آن ها کلاه برداری فاحشگی، بدکارگی و عدم ارزش و آبروی اجتماعی بود .و حتی خودم را نیز به صورت غیر مستقیم فرزند نامشروع خطاب کرد.
اکنون نه تنها بنده و خانواده ام از این پیش آمد سرخورده و ناراحتیم بلکه پدرم رو به زحمت راضی نگه داشتم که اقدام در مورد این مسئله رو به خودم واگذار کنه و از این مورد نگرانم که چنین اتهامات و دروغ هایی پس از سالها زندگی آبرو مندانه و شرافتمندانه در مورد والدینم منتشر نشود.
حال تکلیف بنده چیست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تحت عنوان توهین می توانید شکایت کنید .

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی تحت عنوان توهین افترا قذف شکایت خویش را مطرح نمایید

باسلام
وقت شمابخیر، شمامی توانید به جرم افترا وتوهین وقذف وایجادمزاحمت تلفنی به طرفیت مالک خط ازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی طرح شکایت نمایید.پدرومادرشما نیز به جرم قذف می توانند به طرفیت مالک خط طرح شکایت نمایند.

باسلام اشخاصی که علیه مورد خطاب توهین یا قذف شده اند میتوانند شکواییه تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمابند.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید تحت عنوان توهین و افترا، قذف شکواییه خود را در دفاتر خدمات قضایی تنظیم نمایید .

درود بر شما .شما میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی برعلیه ایشون دعوای تهمت و افترا وقذف را مطرح کنید

سلام با توجه به سوال شما به اتهام توهین .قذف . ‌افترا شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید