ما توان پرداخت هزینه ی مذکور را نداریم، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۸ #88282907

سلام
مادرم اگه مهریشو به اجرا بزاره و پدرم فقط یک خونه داره و مهریه مادرم یک میلیون در سال ۱۳۷۰ است و مهریه به صورت اقساط هم پرداخت نشود و پدرم به زندان برود، میگن باید ۱۵۰ تومان داد مگه میشود؟
راه حلی دیگری هست؟
باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام این مطلب که فرمودید صحت ندارد و مادرتان نیاز به پرداخت روزانه ۱۵۰ هزار تومان ندارند

سلام . سوال شما مبهم است . ۱۵۰ باید برای چه موردی پرداخت شود ؟؟ مهریه مادرتان حدود ۹۵ میلیون است و باید حدود ۳/۵ میلیون هزینه دادرسی پرداخت شود تا به خواسته ایشان در دادگاه رسیدگی شود