شکایت بعد از ۱۰سال امکانش هست؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۰۹ #88279164

سلام،من وچند نفر دیگه از یک دعانویس ۱۰سال قبل دعا،طلسم و...گرفتیم برای مشکلاتمون پول هم به کارتش واریز کردیم رسیدشو داریم ودعاها وطلسم هایی که دعانویس بهمون داده روهم داریم الان بعداز ۱۰سال میتونیم ازش شکایت کنیم؟ومیشه به کلاهبرداری یا تکدی گری وکلاشی یاتحصیل مال ازطریق نامشروع و... محکومش کنیم وزندان هم باید بره یا فقط میتونیم درخواست پولمون رو بکنیم و زندان نداره برای دعانویسه خیلی ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشمول مرور زمان است

درود به دلیل شمول مرور زمان این امکان وجود ندارد

سلام متاسفانه امکان شکایت وجود نداره

از نظر کیفری قابل تعقیب نیست، چون مشمول مرور زمان شده اما اگر این کار ایشون همچنان ادامه داره، می‌تونید اعلام جرم کنید.
از نظر حقوقی برای دریافت مطالباتتان می‌توانید طرح دعوا کنید.

سلام
خیر ، امکانپذیر نیست

با سلام خیر امکانش نخواهد بود

خیر انکان شکایت وجود ندارد.