بنده بابت ودیعه میتونم اموال ایشون رو توقیف کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۹ #88231966

با سلام و احترام
بنده پارسال واحد تجاری رو از برنده مزایده اوقاف تماما اجاره کردم
قرارداد ایشون با اوقاف به صورت ۵ ساله به شرط خوش حسابی از جانب ایشون بوده (ایشون ۳ سال از مدت ۵ سال رو گذروندن) ، اوقاف بنا بر دستور نماینده ولی فقیه مبنی بر تغییر مدت قرارداد های اوقاف از ۵ به ۳ سال و بد حسابی این شخص اقدام به تمدید قرارداد نکرده در صورتی که بنده قراردادی ۳ ساله بدون حق فسخ از ایشون دارم
اوقاف دستور تخلیه داده و ایشون پیگیر مشکلات به وجود اومده نیستن
بنده به چه صورت میتونم از ایشون شکایت کنم
جنبه کیفری یا حقوقی؟
کدوم زودتر به نتیجه میرسه؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود باید اقدام حقوقی کنید.
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی مفاد اجاره نامه است.

با سلام
در این موارد دادخواست حقوقی از طریق مراجع قانونی اقامه نموده و نیز میتوانید بدوا درخواست تامین خواسته داده و اموال یا دارایی و حتی حساب های شخص را به دستور دادگاه توقیف و مسدود نمایید .

به دلیل عدم امکان استیفای منافع از مورد اجاره میتوانید درخواست فسخ قرارداد و استرداد ودیعه را بکنید . طبیعی است که با فسخ قرارداد و محکومیت موجر به پرداخت ودیعه میتوانید ودیعه را از اموال وی توقیف نمائید .

سلام
باید قرارداد شما و موجر شما را دید. در خصوص اینکه چطور پیگیری کنید، حتما پیگیری حقوقی را مدنظر داشته باشید