چگونه از زیانی که به بنده بابت این عمل دادیار و حکم محکومیتی که بر اساس استناد به صورتجلسه اولیه جلوگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۰ #88229280

سلام. خداقوت
در پرونده ای بعنوان مطلع احضار شدم و دادیار با نشان دادن دو پیامک اتهام تهدید و مزاحمت را اعلام کرد و در سورتجلسه پرسید که این پیامها با شماره تلفنهای شما متعلق به شماست و بنده هم به تصور اینکه همین دو پیام و پیامهای از این دست در پرونده هست در پاسخ نوشتم هر چه پیام در پرونده وجود دارداز بنده است. بعد از ترک جلسه به خودم اومدم که چرا مستندات پرونده و شکوائیه شاکی را به بنده نشان ندادندکه بدانم اصولا بابت چه موضعاتی از بنده شکایت شده. بنابراین از طریق سایت دادستانی همان روز شکایتی ثبت کردم و چون دادیار تاکید کرده بود که لایحه ات را تا فردا بده در متن لایحه هم به موضوع اینکه مستندات به رویت بنده نرسیده و لایحه تنها براساس مشاهدات دو پیام ارائه میشود اشاره کردم. به دادیار تذکر داده شد از طرف دادستانی و اجازه مطالعه پرونده را دادند و دیدم پیامهایی از نرم افزارهای مجازی وجود دارد که بنده ارسال نکرده ام و به نام بنده هم نیست و پلیس فتا هم اصالت آنها را رد کرده اما هم دادسرا و هم دادگاه کیفری هر دو با استناد به صورتجلسه اولیه اشاره به اقرار بنده کرده اند و حکم صادر کرده اند! در حال حاضر پرونده به تجدیدنظر رفته است.. دو سوال:
۱- از دادیار مربوطه امکان شکایت هست؟ (بنظرم ماده ۱۹۵ قانون آئین دادرسی عمل نشده)

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مدارک و دلایل خویش را در دادگاه تجدید نظر ارائه بدهید

با درود اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

سلام باید ادله کافی وجود داشته باشد

با ارائه مستندات نسبت به رای صادره تجدیدنظرخواهی کنید.

باید بتوانید ادله خود را در دادگاه تجدیدنظر ارائه دهید

ضمن تجدیدنظرخواهی در مهلت مقرر، دلایل خود را ارائه دهید.

مدارک و دلایل خویش را در دادگاه تجدید نظر ارائه دهید