آیا ۳دانگ خانه که همسرم به نام من زده را میتواند به عنوان هبه پس بگیرد؟هبه چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۲ #88224682

سلام. همسرم ۳دانگ خانه به نامه من هست.وکیلشون تماس گرفتن که اگر نبخشی ما از یه راههایی میتونیم ۳دانگتو بگیریم.ایا احتیاج هست من برم ۳دانگمو به نامه پدرم بزنم؟؟اونا میتونن بگیرن؟ یه خانمی جواب داده بودن شاید با عقد هبه بتونن بگیرن که قابله استرداد هستش.متوجه منظورشون نشدم یعنی چی؟!!میشه یه جوابه واضح به من بدین

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر این ۳ دانگ به موجب سند رسمی منتقل شده امکان استرداد آن نمی باشد و نیازی به انتقال آن به دیگری نمی باشد اما اگر در قابل عقد هبه به شما منتقل شده واهب می تواند از آن رجوع کند

نگرانی وجود نداره و سه دانگ خانه مال شماست .کسی نمیتواند آن راازشما بگیرد.

سه دانگ خانه را که همسرتون به نام شده زده آیا
سند رسمی تنظیم شده یا مبایعه نامه است ؟
آیا قید شده ۳دانگ به شما هبه شده ؟

سلام چنانچه ۳ دانگ ملک به نام شما ثبت شده باشد و شما سند رسمی داشته باشید مالک محسوب شده و تازمانی که خود از مالکیت تان به صورت قانونی اعراض نکرده اید مالک هستید در مورد عقد هبه تملیک مجانی مال از سوی یک شخص برای شخص دیگر است.حق مالکیت نیز قابل هبه است چناچه مالکیت ۳ دانگ شما از طریق هبه نامه بوده واهب می تواند از هبه رجوع نماید مگر اینکه شما عین موهوبه را از مالکیت خود خارج نموده مثلا به رهن داده باشید یا اینکه در ملک موهوبه تغییری حاصل شود که بتوان در این موارد از هبه رجوع کرد.

با سلام
منظور از هبه بخشیدن مال میباشد.که در مورد شما چون طبق سند رسمی سه دونگ انتقال داده شده امکان اثبات ادعای گفته شده ممکن نخواهد بود.