آیا می توان مفاد اجاره نامه را تغییر داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۸۶ #88220949

سلام و خسته نباشید
من یک خونه ۶۶ متری دارم که دیروز برای اجاره دادن اون با شرط ۲۰ میلیون پیش و ماهی یک میلیون اجاره ، در بنگاه قرارداد بستیم .ولی هنوز پولی به حساب من واریز نشده و تاریخ تحویل ۱۵ تیر ذکر شده . ما یک شرط داشتیم که از بنگاه خواستیم در اجاره نامه قید کنه و اون تعیین مبلغی جریمه به ازای تاخیر در پرداخت اجاره ماهانه .
اما بنگاه در قرارداد عنوان کرده که در صورت عدم تخلیه ملک در قرارداد جریمه ذکر شده و بنگاهی شفاها هم به ما گفت ، این به عنوان جریمه اجاره هم میشه .
اما در بند پرداخت اجاره فقط نوشته که مستاجر ملزم است اجاره را سر موعد مقرر پرداخت کند، همین
آیا این کلاهبرداری بنگاه نیست؟ و آیا میشه قرارداد رو اصلاح کنه بدون هزینه؟ و آیا پشت نویسی با امضا مستاجر و موجر و شاهدین طرفین از نظر حقوقی اعتبار دارد؟
ممنون میشم سریعتر پاسخ من رو بدید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اما بنگاه در قرارداد عنوان کرده که در صورت عدم تخلیه ملک در قرارداد جریمه ذکر شده و بنگاهی شفاها هم به ما گفت ، این به عنوان جریمه اجاره هم میشه .

این گفته بنگاه خلاف واقع است و بعید است عمدی گفته باشد و عنصر معنوی جرم محقق باشد علی ای حال اگر عنصر معنوی جرم هم محقق باشد می توانید شکایت کنید

اما در بند پرداخت اجاره فقط نوشته که مستاجر ملزم است اجاره را سر موعد مقرر پرداخت کند، همین
آیا این کلاهبرداری بنگاه نیست؟ و آیا میشه قرارداد رو اصلاح کنه بدون هزینه؟

اصلاح قرارداد همواره وجود دارد با رضایت طرفین و با توجه به اینکه خودش مسئول این ناهماهنگی بوده است نباید هزینه ای اضافه بگیرد
و آیا پشت نویسی با امضا مستاجر و موجر و شاهدین طرفین از نظر حقوقی اعتبار دارد؟
منظورتان از پشت نویسی چسیت؟
عرض کردم برای تغییر اجاره و قرارداد باید طرفین رضایت داشته باشند و بند جدید اضافه شود در متن یا ظهر قرارداد تفاوتی ندارد