معنی این جمله در سامانه ابلاغیه چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۷۷ #88211363

سلام معنی این جمله در سامانه ابلاغیه در پرونده ترک انفاق به چه معناست؟ دستور قضایی مبنی بر استخراج پرونده با وصول نتیجه و با توجه به وصول پرونده، عینا جهت صدور دستور به حضور ارسال می گردد. و تعیین وقت نظارت و دعوت شاکی جهت پیگیری شکایت مطروحه و رویت پرونده به محض وصول اخطاریه ابلاغ شده در تاریخ ( ... ) صادر گردید
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده درجریان رسیدگی است و درموعد مقرر اگر لازم به حضور شما باشد حتما به شما ابلاغ می شود

اطلاعات درج شده مربوط به امور دفتر دادگاه می باشد و بزودی ابلاغ جهت پیگیری پرونده برای شما ارسال میگردد

با سلام
وقت نظارت زمانی است که مقام قضایی جهت بازنگری پرونده و برسی مجدد مستندات و دلایل اقدام می نماید که برابر مورد مذکور دعوت از شاکی و ارائه و ثبت اظهارات ایشان نیز لحاظ گردیده است.