شکایت گروهی از شرکت سرمایه گذاری ارز دیجیتال چطور است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۷۸۳ #88202023

با سلام. شرکتی در زمینه استخراج ابری بیتکوین فعالیت میکنه. سبک کار شرکت روی کاغذ این هست که سرمایه گذار مبلغی رو تحت عنوان "اجاره ماینر" به شرکت پرداخت میکنه و شرکت هم موظف میشه به تناسب میزان سرمایه گذاری، عایدی حاصل از استخراج بیتکوین رو به حساب سرمایه گذار واریز کنه.
شرکت هم برای تایید خودش مجوز تاسیس فارم رو نمایش داده.
الان مدتی هست که شرکت تحت بهانه های مختلف پاسخ سرمایه گذاران رو نمیده و واریزی ها هم متوقف شده. مدیرعامل خودش رو تا حالا نشون نداده و ارتباط سرمایه گذاران با شرکت قطع شده.
از مدیرعامل صرفا شماره تماس موبایل داریم.
ممنون میشم برای اقدام گروهی شکایت راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
به اتهام کلاهبرداری و به صورت گروهی میتوانید شکایت کنید. تمامی واریزی ها، قرارداد و.... را پیوست شکایت کنید.

بادرود/ فعالیت غیرقانونی هست شما میتوانید انفرادی ویا گروهی شکایت کنید ولی ابتدا به فتا مراجعه کنید واستعلام شرکت بگیرد

با درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید

باسلام
در ایران به رسمیت شناخته نشده
صرفا مطالبه طلب مطرح گردد

سلام از طریق ب دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید

شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

باسلام
وقت شمابخیر،می توانیدمستند به قرارداد ودرصورت موجود نبودن قرارداد مستند به شهادت شهود وهم چنین مستند به مبالغ واریزی مبادرت به تنظیم دادخواست الزام شرکت به ایفای تعهدات قرادادی مبنی برپرداخت عایدی وسپس ثبت آن ازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی اقدام بفرمایید.هم چنین امکان طرح شکایت کیفری کلاهبرداری نیز وجوددارد.