برای وصیت نامه چطور باید اقدام بشه؟

پرسیده شده
۴۳ پاسخ ۷۱۴ #88180225

سلام بنده املاک دارم یه خانمی از مشتریام هستن ازدواج دوم داشتن و مهریه شون از ازدواج دوم ۷۰۰ متر باغ از ۱۰۰۰ متر شوهرشون هس
ایشون به بنده گفتن که وصیتی براشون بنویسم که این ۷۰۰ متر به اسم دخترشون بشه که تنها وارد شدن هس که بعد فوت من به دخترشون بدم

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۴۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وصیت تتا یک سوم معتبر است و بیشتر از آن نافذ نیست .

وصیت بر بیش‌از ثلث اموال صحیح نیست،موصی تنها می‌تواند بر یک سوم ماترک خود وصیت کند و بیش از آن نیاز ب تنفیذ سایر وراث دارد

با سلام
تا یک سوم اموال خود هر شخص می تواند وصیت انجام دهد بیشتر از آن نافذ نیست و نیاز به اجازه سایر وراث است

سلام.اگر دخترشون تنها وارث باشد همه ترکه به اومیرسه.پس نیازی به وصیت نامه نیست. لکن برای اطمینان بیشتر میتوان صلح نامه تنظیم کرد ودرآن حق انتفاع بصورت عمری برقرارکرد.

وصیت تا ثلث امکان پذیر است و بیشتر از آن نیاز به اجازه سایر وراث دارد

با سلام وصیت تا یک سوم معتبر می باشد و بیش از یک سوم نافذ نیست و نیاز به اجازه سایر وراث دارد.

می توانید صلح نامه عمری تنظیم کنید