حبس تعزیری سوء سابقه محسوب می‌شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۴۸ #88171908

در دوران خدمت سربازی به علت لغو دستور به دادسرای نیروهای مسلح رفتم و علی رغم شواهد خلاف، قاضی حکم به ۹ ماه حبس تعزیری داد. پیش و پس از آن هیچ سابقه ای نداشته‌ام. آیا در استعلام سوء پیشینه (مثلا در آزمون استخدام قضات) برای بنده درج خواهد شد و نفطه ی ضعفی محسوب می شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این محکومیت ها در پیشینه کیفری ثبت میشه، فقط اگر ارگان یا نهادی گواهی عدم سوءپیشینه درخواست کنه، این محکومیت در گواهی ثبت نمیشه.

بله
حبس تعزیری از موارد سوء پیشینه به حساب می آید.

سلام و درود، توجه داشته باشید که کلیه ی محکومیت ها در پیشینه ی کیفری افراد ثبت می شوند، اما صرفا موارد خاصی موثر واقع خواهند بود؛ مجازات حبس شما درجه شش بوده بنابراین مشمول ماده ی ۲۵ ق.م.ا نبوده و مصداق تبصره ی ۱ آن می باشد؛ در صورت استعلام شما اصولا گواهی عدم سوپیشینه برایتان صادر خواهد شد؛ البته در مورد مشاغلی چون قضاوت حساسیت بیشتری بوده و امکان بررسی بیشتر وجود دارد؛ آرزوی موفقیت.

با توجه به رای صادره به عنوان سو پیشینه محسوب خواهد شد

بله . حبس تعزیری به عنوان سوءپیشینه موثر درج خواهد شد .