ایا دادگاه کیفری رای دادیاری رو نقض خواهد کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۲۵ #88131637

اینجانب طی یک درگیری با شخصی اسیب دیدم و با نامه کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه کردم و در صورتجلسه گزارش پلیس۱۱۰ بنده به درگیری و ضرب و جرح عمدی از سوی متهم رو عنوان کردم و متهم نیز به ضرب وجرح عمدی از جانب بنده اذعان کرد باتوجه به عدم وجود دوربین درمحل درگیری و بی نتیجه ماندن تحقیقات محلی و اما در دادیاری بنده هرچه قسامه کردم ضارب به من حمله کرد و من رو مورد ضرب وجرح عمدی قرارداد و حتی شرایط طوری حاکم بودکه بنده درحین درگیری فقط توانستم صدای کتک کاری و ضربه زدن و فحاشی واهانت به یکدیگر شنیده میشد رو ضبط کردم و به اون هم استناد کردم و دادیاری اون رو هم بازبینی کرد و اما
به گزارش صورتجلسه پلیس۱۱۰ مبنی بر اعتراف متهم به ضرب و جرح استناد کردم ومتاسفانه به شهودم نیز دسترسی نداشتم متهم زرنگی کرده بود و دو نفر شهود به دادیاری اورده بود
و ادعا میکرد که هیچ گونه درگیری و زد و خوردی صورت نگرفته و انکار قضیه شد رای دادیاری قرار منع تعقیب برای متهم بود و من نیز تجدیدنظر خواهی کردم و اینبار توانستم شهود رو با هزار تا بدبختی و مصیبت راضی کنم که به دادگاه کیفری ۲ بیایند و درگیری وکتک کاری توسط متهم رو شهادت بدهند که قاضی شعبه دادگاه کیفری نیز با احضار
شهود که دونفر هستند موافقت کرد الان بااین وضعیت و بادادن ادای شهادت شهود رای دادیاری نقض میشود یا خیربه چه دلیل؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نتیجه قابل پیشبینی نیست

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد.

سلام
چنانچه درگیری در دادگاه کیفری ۲ اثبات شود قاضی دادگاه الزامی به متابعت از نظر دادیار ندارد.

با سلام
بستگی به جزئیات زیادی دارد. تصمیم نهایی قاضی ملاک است.

موفق باشید

بادرودوسلام نتیجه غیر قابل پیش بینی و حدس می باشد.

با سلام روند رسیدگی در دادگاه کیفری قابل پیش بینی نیست.

با سلام
بله امکانش وجود دارد