متن قانون رد کردن شاهدی که طلب داره را ممنون میشم بفرمایید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲۱ #88128468

دادیار شهادت شهود را بدلیل طلب ۲میلیون تومانی قابل قبول ندانسته
۱- آیا ۲میلیون تومان ارزش قسم دروغ را دارد؟
۳- اکنون شهود طلبشان را دریافت کردند از سارق و همچنان حاضرن بیان شهادت بدن، آیا میشود در اعتراض اعلام کرد؟ قبول خواهد شد؟ حتی شکایتی که از سارق کردند را هم پس گرفتند

تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه در عنوان سوال، مقرره قانونی مرتبط با اقدام دادیار خواسته شده:
ماده۱۷۷ از قانون آیین دادرسی کیفری : شاهد شرعی در زمان ادای شهادت باید شرایط زیر را دارا باشد: ... ج ـ ذی‌نفع‌نبودن در موضوع
چ ـ نداشتن خصومت با طرفین یا یکی از آنها

با سلام
با توجه به وجود پرونده قضایی ، شهادت شهود به درستی مورد پذیرش واقع نشده است.

شاهد شرعی در زمان ادای شهادت نباید با طرفین یا یکی از آنها خصومت داشته باشد.

سلام دلیل دادیار برای این موضوع وجود اختلاف و مخاصمه میان شهود و متهم بوده است