تهمت کشیک گرفتن برای سارق از طرف مامورین را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #88072960

با سلام بنده تقریبا سه هفته پیش از طریق اگاهی بمن زنگ زدن که بیا ماشینتو تحویل بده شکایت زدیم روش رفتم گفتن تو برا پسر عموت کشیک گرفتی که رفته سرقت (جرم پسر عموم تقریبا ثابت شده) بعد میگن ما فیلم داریم ازت که کشیک میگرفتی در صورتی که همچین چیزی وجووود ندارد من از خودم اطلاع دارم که همچین جایی نرفتم اصلا الان مراجع میکنم به بازپرس میگه باید غیلم و ببینم من از خودم مطمعنم که حتی تو هفته هم اونجا نرفتم رد هم نشدم خاستم ببینم امکان اینکه یه ماشین پراید همونجاها دیده باشن ولی پلاک مشخص نباشه بگن چون ما بتو مشکوکیم احتمالا کار خودته چون من اصلا اون منطقه نرفتم به هیچ وجه

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که از خود اطمینان داشته باشی به هیچ عنوان قابل اثبات نیست و سر هیچ بی گناهی بالای دار نمیره جهت راهنمایی بیشتر در خدمتیم