کسی که سال ۸۹ از زنش طلاق گرفته میتونه اسم همسر رو از شناسنامشون پاک کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۴ #88065055

با سلام
اگر جایی هست که اسم رو پاک میکنه حالا با هر هزینه ای ممنون میشم معرفی کنید

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر در رای صادره غیر مدخوله بودن تصریح شده باشد قابل حذف می باشد در غیراینصورت صرفا با ازدواج مجدد وثبت نام همسر دوم در شناسنامه میتوانید همسر اول را حذف نمایید

سلام چنانچه هنگام طلاق زوجه باکره باشد میتواند

برای حذف اسم همسر از شناسنامه شرط باکرگی مطرح هست...در غیر اینصورت برای حذف اسم همسر باید تا ازدواج مجدد صبر کند

در صورت باکره بودن بله در غیر این صورت پس ازدواج مجدد می تواند تقاضای حذف از شناسنامه کند

درود اگر باکره هستید می توانید حذف کنید اگر باکره نیستید نمی توانید مگر پس از ازدواج مجدد و رضایت همسر دوم

سلام چنانچه هنگام طلاق زوجه باکره باشد میتواند. اما اگر باکره نباشد پس از ازدواج مجدد میتواند شناسنامه ای بدون نام همسر اول بگیرد.