ایا کارگر میتواند در صورت عدم تمایل به بازگشت به کار درخواست ما به التفاوت حقوق و سایر مزایا را دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۷ #88041945

سلام.بنده با کارفرما قرارداد کتبی یکساله موقتی داشتم که بنده رو بعد از ۳ ماه اخراجم کرد. اگر رای هیات حل اختلاف اداره کار مبنی بر بازگشت به کار تائید بشه حقوق ایام بلاتکلیفی هم در دادنامه محاسبه خواهد شد. ایا میتوانم حکم بازگشت به کار رو از اجرای احکام دادگستری اداره کار اجرائیه اون رو اخذ کنم و در صورت عدم تمایل به بازگشت به کار میتونم درخواست ما به التفاوت حقوق و سایر مزایای مندرج در قانون کار و درخواست بدم یا خیر؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در هر دو صورت فوق که اعلام کردید میتوانید درخواست مابه تفاوت دستمزد موضوع تبصره ماده ۴۱ قانون کار را بدهید لیکن اگر قصد بازگشت به کار ندارید میتوانید بعد از یکهفته از صدور رای حل اختلاف درخواست تبصره ماده ۱۶۵ قانون کار دهید و با سنوات به ماخذ سالی ۴۵ روز محاسبات تسویه حساب شما صورت پذیرد