پرینت تلفن و پیامک از طریق دادگاه قابل استناد خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۲۹ #88038

با سلام حدود یکسال پیش با خانمی در تلگرام آشنا شدم که با همسرش مشکلات زیادی داشت ، که بهم شماره داد یک همراه اول بنام خودش و یک ایرانسل بنام همسرش ، بخاطر مشکلات مالی که داشت واسه تماس با مادرش براش شارژ میفرستادم و یک دفعه هم براش پول واریز کردم ، هیچ گونه رابطه ی غیر اخلاقی بین ما نبوده و ۴۵ روز پیش کلا رابطه ام رو باهاش قطع کردم ، اکنون همسرش متوجه رابطه تلفنی پیامکی او شده و شکایت کرده و درخواست پرینت داده ، حال اگر شماره من در در پرینت بیاید من چطور ثابت کنم ارتباطم با این خانم نامشروع نبوده و فقط در راه خدا کمکش کرده ام . با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه ارتباط شما با ایشان نامشروع نبوده است لذا در صورت شکایت ایشان هیچ نتیجه ای عاید ایشان برای شکایت علیه شما نخواهد شد.