رابطه با زنی که از شوهرش جدا زندگی می کرده، چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۳ #88032802

با سلام در صورت رابطه با خانمی که ۴ سال از شوهر خود جدا بوده ولی طلاق جاری نشده ارتباط داشته باشید البته ارتباز عاطفی و پیامکی جنسی خیر. شایان ذکر است که اطلاعات اشتباه از سوی خانم در خصوص جدایی داده شده باشد بعد از صورتجلسه پلیس و ادعای شوهرش چه می شود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، فرقی نمیکند که زن جدا از همسرش زندگی میکند یا نه، تا زمانی که طلاق انجام نشده باشد رابطه زوجیت برقرار است، دادگاه با توجه به متن پیامکها رای صادر میکند

با سلام
ارتباط با زنی که در علقه زوجیت میباشد رابطه نامشروع بوده هرچند با شوهر خود زندگی نکند
نوع پیامکها و صحبت های رد و بدل شده میزان محکومیت شما را مشخص میکند

سلام
شوهر خانم می تواند شکایت کند ارزیابی پیامک ها به لحاظ ارتباط نامشروع با دادگاه است

ضمن اهدای سلام و احترام
پرسش شما مبهم میباشد جهت ارائه پاسخ متناسب نیاز به ارائه توضیحات بیشتر میباشد مشخص نمایید منظورتان از صورت جلسه پلیس، دستگیری توسط مامورین است یا با شکایت شوهر ایشان صورتجلسه تنظیم شده است؟ پرونده در چه مرحله‌ای میباشد؟ پیشنهاد میکنم وقت مشاوره تلفنی رزرو نمایید

- زنی که در علقه زناشویی قرار داشته شوهردار محسوب شده و تفاوتی در زندگی مشترک و غیر آن وجود ندارد.
- اتخاذ تصمیم پیرامون نوع رابطه بستگی به پیامها و تشخیص روابط از سوی قاضی دارد .