مسدودی حساب بانکی رو چطور میتونم پیگیری بکنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۳۸ #88025097

سلام حساب من مسدود شده زنگ زدم شعبه گفتن از طریق دادستان کل مسدوده من تو سایت شرط بندی کاربر بودم ولی الان نمیدونم تکلیفم چیه باید کجا مراجعه کنم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید از مرجعی که حساب بانکی را مسدود کرده باید رفع مسدودی بگیرید

سلام عرض ادب
به بانکی که حساب دارید مراجعه کنید ، پیگیر مکاتبه ای که از طرف دادستانی شده است باشید در غیر این صورت منتظر ابلاغ دادگستری بمانید

باسلام حضورا به شعبه دستور دهنده توقیف حساب مراجعه نمایید بهتراست کفیل یا وثیقه همراه داشته باشید.

ابتدا باید وضعیت جرم بودن عمل ارتکابی مشخص شود

سلام از همون مرجع پیگیر باشید

باید تا تعیین تکلیف نهایی پرونده منتظر بمانید

با درود..
در اینخصوص می بایستی با مرجعه به مرجع مسدود کننده حسابتان موضـوع را پیگیری نمایید و در صورت عدم حصول نتـیجه ، منتظر تماس پلیس فتا و یا مراجع قضایی باشـید..