فرزندان عمه ناتنی چندین برابر قیمت کارشناس رو تقاضا میکنند؛ حالا ما باید چه اقدامی بکنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۷۲ #88015922

سلام و خسته نباشید،لطفا اگر ممکن هست در این مورد ما رو راهنمایی کنید،پدربزرگ من سال۹۱فوت کردندو وراث رسمی ایشون پدر و عمو و مادربزرگ من بودند(باتوجه به اینکه مادربزرگم با ما زندگی میکرد و مسن و بیماربود اقدام به اخذ گواهی رسمی از ایشون مبنی بر دریافت ثمنیه نکردیم و آن زمان انتقال اسناد هم انجام ندادیم)،متاسفانه سال قبل مادربزرگم و عمه ی ناتنی من(جزو وراث پدربزرگم نمیباشند)به فاصله چندماه از هم فوت شدند،الان ما باید قیمت یک پنجم از ثمنیه مادربزرگم رو به فرزندان عمه ی ناتنی بدهیم(در حقیقت قیمت یک چهلم از کل دارایی پدربزرگم شامل یه خانه ثبتی در شهر،و مقداری زمین کشاورزی در روستا بدون سند رسمی اما با قولنامه به اسم پدربزرگم هست)ماحاضر به پرداخت قیمت روز هستیم و اقدام به دادخواست تامین دلیل انجام دادیم و قیمت روز توسط کارشناس رسمی دادگستری از طرف شورای حل اختلاف تعیین گردیده اما فرزندان عمه ناتنی چندین برابر قیمت کارشناس رو تقاضا میکنند!حالا ما باید چه اقدامی بکنیم؟اگر شکایت بکنیم نوع دادخواست باید چه باشد؟!و از همه مهمتر امکان داره املاک رو برای تعیین قیمت به مزایده بگذارندو بفروشند؟یا قیمت توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین خواد شد؟(باتوجه به اینکه اونها مشاع در املاک نیستند و فقط یک چهلم از قیمت به اونها میرسه نه از خود عرصه و اعیان و ما حاضر به پرداخت قیمت روز هم هستیم و نمی‌خواهیم املاک توسط دادگاه فروخته بشه)خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی دقیق بفرمایید.

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنان چه تراضی نشود بامزایده به فروش می رسد.

با احترام در صورت عدم توافق وراث باید دادخواست تقسیم و فروش ماترک را مطرح کنید .

سلام از طریق مزایده به فروش خواهد رسید و هر کس به اندازه سهم قانونی ارث می برند

در صورت عدم توافق می توانید از طریق دادگاه نسبت به تقسیم ترکه و مزایده اقدام نمایید

سلام و وقت بخیر.
اگر توافقی در خصوص تقسیم ترکه صورت بگیرد که مشکلی نیست و طبق آن تقسیم میشود.در غیر اینصورت دادخواست تقسیم ترکه و عنداللزوم صدور حکم به فروش آن را مطرح کنید.
موفق باشید

در صورت عدم توافق وراث باید دادخواست تقسیم و فروش ماترک را مطرح کنید .

با درود توافق حاصل نشود ملک از طریق مزایده به فروش خواهد رسید