نتیجه رای پرونده ترک انفاق ارجاع شده به دادگاه از دادسرا چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۸۶ #88008

با سلام
همسرم خانه رو ترک کرده و بنده الزام به تمکین دادم و ایشون شکایت ترک انفاق همسر و فرزند مشترک دادن و خواستار مجازات شدن و بنده مبالغی رو که واریز کرده بودم رو نشون بازپرس دادم و قرار منع تعقیب صادر کرد ولی بعدا اعتراض کردن که مبلغ کم هست و جواب هزینه ها رو نمیده و دادستان بدون منتظر ماندن به رای تمکین کیفرخواست صادر کرده و به دادگاه ارجاع شد. ولی بعدا حکم الزام به تمکین دادگاه بدوی به نفع بنده تموم شد و بنده نیز در جلسه تشکیل شده عنوان کردم هرچند بنده مبلغی به عنوان نفقه پرداخت میکردم و بعدا افزایش نیز دادم. با توجه به اینکه شغل دولتی دارم و اونا هم خواستار مجازات شدن، رای قاضی چه خواهد بود؟ آیا احتمال دارد که مجازات کیفری شامل بنده شود؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در مرحله اول برای شما مجازات تعیین نمیشود و شما ملزم به پرداخت الباقی مبلغ نفقه میشوید.