می خواستم برای فعالیت مغازه ام یک نام ثبت کنم،شرایط چگونه است ؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۱۳۵ #88

اینجانب مغازه دارم به اسم شیمیایی جهان و دارای جواز کسب به این نام هستم

ایا میتوانم شیمیایی جهان را بعنوان برند ثبت کنم ؟ اگر بله اگر بعدها خواستم جواز را باطل و بصورت شرکتی کار کنم این برند در شرکت من قابل استفاده است یا باید نام برند دیگری ثبت کنم ؟

با تشکر

مشاوره حقوقی ثبت علامت تجاری - ثبت برند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام‌
از طریق اداره ثبت شرکت ها پیگیری نمایید

با درود به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید

بادرودوسلام امکان مراجعه به اداره ثبت شرکت ها می باشد.

آیا قبلا توسط فرد دیگری به ثبت رسیده یا خیر.

با توجه به قوانین وضع شده جدید بهترین راه مشاوره گرفتن از اداره ثبت می باشد.

به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید

سلام و درود، برای نام باید استعلام گرفته شود،برند ثبت شده تا ۱۰ سال انحصاری برای شما باقی میماند.