به ما پیام دادن که من سایت را نمی خواهم یا باید برایم بفروشید یا کلا عودت وجه دهید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۷۱ #87990637

سلام ما یک شرکت طراحی سایت هستیم.
برای شخصی سایت طراحی کردیم. و سایت را کامل تحویلشون دادیم. بعد از ۳ الی ۴ ماه الان تغییر شغل دادن و رفتن خارج از ایران.
و به ما پیام دادن که من سایت را نمی خواهم یا باید برایم بفروشید یا کلا عودت وجه دهید. و برادرشون میگن من پولشو دادم باید کلا به من عودت دهید.

ولی ما در سایتمان قوانین داریم. و بعد از سفارش طراحی سایت و انجام خدمات به هیج عنوان پرداخت وجه نداریم. ولی ایشون هی پیام میده اذیت میکنه که من شکایت میکنم و...
ولی ما ۱۰۰ درصد کامل پروژه را تحویلشون دادم.. خواستم بدونم واقعا چنین چیزی ممکن است؟ چون به ما ربطی نداره ایشون تغییر شغل داده؟
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ادعای ایشان بی اساس بوده و به نظر نتیجه ای ندارد

باسلام. خیر عقود قانونا الزام آور بوده و جز در موارد خاص و استثنایی نمیتوان آنهارا فسخ نمود

اگر با وی قرارداد تنظیم وتمامی موارد مندرج رعایت گردیده ادعای ایشان بی اساس می باشد

اگر بابت تحویل سایت ازشون رسید نگرفتید محض اطمینان یک اظهارنانه ارسال کنید

با سلام،با توجه به قرارداد امکان استرداد وجه و مطالبه وجود‌‌ ندارد.

بنا بفرض سوال چناچه شرط شده و تحویل گردیده دیگر ادعای مشتری بلا وجه‌ است

خواسته مشتری معقول و قانونی نیست و حق تقاضای استرداد وجه را ندارند