من همین مقدار پول رو اول عقد بابت شیربها دادم می تونم با مبلغ نفقه تهاتر کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۸۱ #87984216

با سلام حکم قطعی برای پرداخت نفقه که حدود ۱۱ ماه هست و ماهانه ۱۲۰۰۰۰۰ هست صادر شده البته ایشون تمکین نکردن.برای پرداخت باید صبر کنم اجراییه بیاد یا الان پرداخت کنم؟اخه چون مبلغش تقریبا زیاد هست می خوام اعسار بدم.در ضمن من همین مقدار پول رو اول عقد بابت شیربها دادم می تونم با مبلغ نفقه تهاتر کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درباره نفقه معوقه اعسار امکان پذیر نمی باشد.

خیر، شیر بها و نفقه دو مقوله جدا از یکدیگر است.

با احترام امکان تهاتر وجود ندارد و اعسار در خصوص پرداخت نفقه پذیرفته نمی شود

در خصوص نفقه معوقه امکان اعسار وجود ندارد

با سلام
شبر بها ارتباطی به موضوع نفقه ندارد و قابل تهاتر نیست .
در خصوص نفقه نیز اسار قابل قبول نیست

با سلام خدمت شما بزرگوار
نخیر ، کلا دو موضوع کاملا جدا از هم می باشند و امکان تهاتر وجود ندارد. در مورد نفقه هم باید گفت در این صورت اعسار پذیرفته نیست.

خیر امکان نیست ۲ موضوع متفاوت هستن