دادنامه ارسالی از دادگاه تجدیدنظر اومده؛ باید چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۳ #87978723

باسلام دادنامه ایی خطاب به بنده اومده که اعتراض طرف مقابلم به رای صادره به شرح زیره حالا میخوام بدونم چکار باید بکنم
درخصوص تجدیدنظرخواهی نسبت به دادنامه شماره -------------مورخ ۹۹/۴/۲ صادره از شعبه ۱۱۵ دادگاه اصفهان با عنایت به محتویات پرونده و اینکه از طرف تجدیدنظرخواه آنچه نقض دادنامه مذکور را ایجاب نماید ارائه نگردیده و دادنامه صدرالذکر مطابق قوانین و مقررات اصدار یافته مستندا به بند الف ماده ۴۵۵ قانون ایین دادرسی کیفری سال ۹۲ دادنامه معترض عنه تایید می گردد. رای صادره قطعی است

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رای دادگاه بدوی تایید و قطعی شده است

با سلام
رای بدوی تایید شده است

اگر در حکم مجازاتی مقرر شده باشد برای اجرا به دادسرا فرستاده میشود. اگر هم که حکم مربوط به برائت بوده است، اقدام خاصی صورت نمیگیرد.