اگه برای حق فسخ در هبه نامه مدت تعیین نشود هبه نامه باطل است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷۲ #87968239

سلام
مثلا واهب این اختیار را قید کند که هر وقت خواست هبه را فسخ کند

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام شرایط رجوع از هبه باید بررسی شود

هبه عقدجایزاست درصورت داشتن شرایط مقرردرماده قابل رجوع است

هبه عقد مدت دار نیست و جایز است و نیاز به درج مدت برای فسخ ندارید و هرموقع اراده کنید میتوانید از آن مشروط به داشتن شرایط رجوع از هبه اقدام کنید.

سلام هبه یک عقدجایز که بجز مواردی که در قانون اومده قابل رجوع هست و نیازی به مدت برای فسخ نداره

هبه توسط واهب در هر زمانی قابل فسخ و رجوع است.

هبه در شرایط خاص قابل فسخ، رجوع نیست مثل در صورتی که عین موهوبه ( یعنی مالی که هبه شده است ) از بین رفته باشد ، دیگر نمی توان از عقد هبه رجوع کرد

باسلام واحترام باتوجه به جایز بودن هبه نیازی به تعیین حق فسخ ومدت نیست