اگر قراره دیر کرد حساب کنه قاضی طبق قانون چقدر اضافه میکنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۳ #87966822

سلام سه سال پیش شرکت دارویی به مبلغ هفتصد میلیون دارو خرید و چک داد و بنا به دلایلی پاس نشد و اعسار هم رد شد حالا بعد سه سال باید همان مبلغ چک پرداخت شود یا به روز حساب میشود

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در ستون خواسته دادخواست، تاخیر تادیه را مطالبه کرده باشید علاوه بر اصل وجه، تاخیر در تادیه نیز بر مبنای شاخص اعلامی بانک مرکزی محاسبه خواهد شد

با سلام خدمت شما
شما می توانید اصل مبلغ چک را به انضمام کلیه خسارات من جمله خسارات دادرسی و خسارت تاخیر تادیه مطالبه نمایید. خسارت تاخیر در پرداخت طبق نرخ تورم اعلامی برمبنای شاخص بانک مرکزی محاسبه خواهد شد و صادر کننده چک ملزم به پرداخت آن می باشد.

با سلام و احترام.. بله مبلغ اصل چک و خسارت تاخیر تادیه به قیمت روز محاسبه میشود

سلام
مبلغ چک وجه رایج است و اگر مطالبه خسارت تاخیر تادیه هم دادید باید علاوه بر اصل وجه چک خسارت هم پرداخت شود