چون خانه به نام همسرم هست مرا بیرون کرده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۵ #87943549

من درخواست تمکین دادم چون خانه ام را به نام همسرم زدم و مرا چهار ماه از خانه بیرون انداخته است و حالا یک خانه اجاره کردم و در این چهار ماه و قبل از آن نیز به حساب همسرم نفقه میدادم کارشناس خانه ام را دید ولی چون یخچال لباسشویی و تخت خواب. کمد نداشتم موادغذایی نداشتم برام این آیا درصورتی هنوز نفقه ۷۶۰ میدهم چطوره نفقه هم بدهم و هم موادغذایی باید بگیرم؟ پزشکی قانونی منو فرستاد نوشت خطرساز نیستم درخواست کمیسیون کرد ولی هنوز نرفتم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما علاوه بر خرید مواد غذایی ملزم به پرداخت نفقه نیز میباشید.

با سلام اگر ملک به نام همسرتان باشد ایشان حق دارند از ورود شما جلوگیری کنند شما موظف هستید منزل و اثاث البیت ضروری تهیه نمایید و مادامیکه این کار را نکرده باشید دادخواست تمکین شما پذیرفته نیست وموظف به پرداخت نفقه همسرتان هستید. درصورتی که شرایط اولیه را فراهم کردید همسر شما موظف به تمکین است و اگر تمکین نکرد از آن زمان مستحق نفقه نخواهد بود

قانون همسرتان را به عنوان مالک میشناسد و تهیه منزل از وظایف زوج است، میتوانند که اجازه زندگی به شما ندهند.
اگر فعلا جدا از همسرتان زندگی می کنید صرفا پرداخت نفقه به عهده شماست و مواد غذایی برای همسرتان ارتباطی به شما ندارد

سلام
نفقه علاوه بر مواد غذلیی شامل پوشاک، هزینه درمانی، تحصیل، مسافرت و... می شود و لذا نمیتوان به صرف خرید موادغذایی از پرداخت پرداخت نفقه امتناع کرد