مفهوم متن ذکر شده در باب نفقه چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۴۳ #87939745

سلام خسته نباشین
بنده از همسرم بابت ندادن نفقه شکایت کردم برای کیفری چنین متنی نوشته شده میشه بگسن به چه معنی ( به لحاظ عدم اعاده پرونده از اظهارنظر تجدید به تاریخ ۱۱/۱۲ موکول شد )
باتشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ووقت بخیر،
مفهوم ابلاغ مذکور عبارت است از اینکه در خصوص پرونده شما به جهت اینکه دادیاراظهارنظردرخصوص جلب به دادرسی ویامنع تعقیب نظرخود رااعلام ننموده،وقت نظارت (یا وقت احتیاطی)آن تاتاریخ مذکور تمدیدشده است تا، دادیاری تاموعدمقرراظهارنظرنموده وسپس پرونده به دادسرا اعاده گرددوچنانچه زودترازموعدمذکوراظهارنظرواصل گرددوقت نظارت مذکور ابطال خواهدشد

پرونده شما توسط شعبه رسیدگی کننده منجر به صدور قرار شده و این قرار به منظور به منظور تایید به واحد اظهار نظر ارجاع شده است

پرونده شما به دادستان ارسال شده جهت اظهار نظر .‌هنوز دادستان‌ نظرش رااعلام‌نکرده

با سلام
شعبه رسیدگی کننده اقدام به صدور قرار نموده و این قرار جهت تایید به واحد اظهارنظر ارجاع میشود و گویا هنوز پرونده شما از اطهارنظر به شعبه رسیدگی کننده ارسال نشده است

سلام بازپرس یا دادیار بعد از رسیدگی قرار جلب به دادرسی یا منع تعقیب صادر می کنند که پرونده نزد دادیار اظهار نظر ارسال می شود تا نظر خود را در مورد این قرار اعلام کند وقت نظارت تعیین شده پرونده شما به روز اخر رسیده و شعبه دادسرا با توجه به اینکه هنوز دادیار اظهار نظر اقدامی انجام نداده است وقت نظارت پرونده را تمدید نموده است واگر پرونده به شعبه واصل شود این وقت قابل ابطال است..