آیا از آنجا که خانه سالهاست تنها محل سکونت بنده میباشد وراث میتوانند سه دانگ موروثی را به نام من صلح عمری کنند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۴۳ #87938127

سلام .با رضایت کامل وراث در خانه ای زندگی میکنم که سه دانگ آن بنام من است اما سه دانگش بنام همسر مرحومم و متعلق به ورثه. عروسم جهت مهریه سهم الارث پسرم را مطالبه کرده است و سند را توقیف کرده. آیا از آنجا که خانه سالهاست تنها محل سکونت بنده میباشد وراث میتوانند سه دانگ موروثی را به نام من صلح عمری کنند؟ تا مادامی که زنده ام در همین خانه زندگی کنم؟ آیا این از مصادیق فرار از دین نخواهد بود؟ و مشکلی پیظ نمی آورد؟متشکرم

مشاوره حقوقی صلح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون سند توقیف شده هر گونه اقدام فرار از دین حساب می گردد.

سلام
به دلیل اینکه سند توقیف شده است هر اقدامی از طرف پسرتان فرار از دین محسوب میشود.

پسر شما که بدهکار مهریه است حق واگذاری نخواهد داشت

سلام
با توجه به توضیحاتی که فرمودین، چون سند توقیف شده هر اقدامی از طرف پسرتان برای صلح یا فروش سهمش، فرار از دین محسوب می‌شود.

باسلام ددصورتی که دینی بابت عین ملک مستقر شده باشد دیگر نمیتوان انتقال دادمگر بارضایت محکوم له.

خیر چنین چیزی امکان پذیر نیست وحتی اگر انجام شود قابل ابطال ست

با سلام
این امر می باسیت قبل از توقیف ملک انجام میشد اما حال نمیتوانید نقل و انتقال و فروش و صلح و غیره در باره ملک نمود