سرقت طلا از منزل چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۷ #87922858

با سلام
مقدار ۷۰۰ میلیون طلا از خونه ام به سرقت رفته کسی که دزدیده دقیق ادرس طلا ها را میدونسته کجا هست به چند نفر شک دارم ولی نمیتونم شکایت کنم میترسم کار اونا نباشه بعد ادعای شرف کنند ولی مطمعن هستم کار فامیل درجه یکه میشه برم شکایت کنم که اسم کسی را نیارم قاضی دستور نقطه زنی بده که در تاریخ سرقت چه شماره موبایلی تو خونم بوده یا نه راهنمایی کنید ممنونتان میشم

مشاوره حقوقی سرقت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما....میتوانید پس از تنظیم صورتجلسه کلانتری وطی کردن مراحل اداری به افسر تحقیق پرونده در مورد نشانه های مدنظرتون وموارد مشکوک اطلاعات دقیق ارایهدهیدتا به شیوه قانونی وتخصصی منجر به کشف اموال شود....ضمن اینکه مبری شدن افراد مشکوک از اتهام ,مسوولیتی رومتوجه شما نخواهد کرد .

باسلام به کانتری اطلاع دهید صورتجلسه تنظیم کنید

می توانید موضوع سرقت را به کلانتری یا اداره آگاهی اطلاع دهید از آن طریق اقدام خواهد شد

درود
می توانید مشتکی عنه را ناشناس اعلام کنید.

درصورت شکایت وعدم توانایی اثبات آن از اشخاص نمی توانند ادعای شرف کنندچون سونیت نداری
ازنظر اینکه قاضی دستور دهد در زمان سرقت اعلام بشه کدم خط در خانه شما بوده امکان فنی وجود ندارد
اما راهی کشف وجود دارد

درود بر شما، در این مواقع بایستی به کلانتری محل اطلاع دهید.

سلام
به دادسرا یا کلانتری محل اطلاع و شکایت کنید.