مقدار نفقه تعیین شده برای زنی که شوهرش کاسب است چقدره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳۶ #87918168

سلام میخواستم بدونم حداقل نفقه ای که به من تعلق می گیره چقدر است؟ شغل زوج آزاد و حقوقش ۵ میلیون است و موقعیت اجتماعی زوجه متوسط و تحصیلاتش هم فوق لیسانس و شغل پاره وقت داره و درآمد در حدود یک تومان داره و در کل وضع اجتماعی زوجه مساعد است

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،. با توجه به نظریه کارشناسی و معیارهای خاص کارشناس تعیین میشود احتمالا مبلغی بین ۷۵۰ تا ۱/۵ باشد

تعیین میزان نفقه در دادگاهها توسط کارشناس است ولی با توجه به شرایط شما ممکن است کارشناس بین ۷۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان نفقه تعیین نماید

باسلام
میزان نفقه را شئون خانوادگی زن و وضع مالی مرد تعیین می‌کند. ضمن آنکه اگر زن و مردی در رقم تعیین شده توافق نداشته باشند، دادگاه میزان آن را مشخص می‌کند

معمولا زیر ی تومان تعیین می شود با نظر کارشناسی

سلام نفقه با توجه به شرایط زوجه تعیین می شود و حداقل حدود ۷۰۰ ۸۰۰ هزار تومان تعیین می شود

بستگی بنظر کارشناس دارد ولی مبلغی بین ۵۰۰ تا یک میلیون

میزان نفقه بر اساس کارشناسی که دادگاه تعیین مینماید محاسبه شده و با توجه به اینکه کارشناسی معموله یک اقدام سلیقه ای است امکان پیش بینی میزان نفقه اعلامی میسر نمی باشد ولی حسب تجربه میتوان حدود ۱ میلیون تومان را در نظر گرفت .