ضامن ببرم با خودم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۵۳ #87917196

سلام
ببخشید همسر بنده البته صیغه هستند ۱۰ سال که ۵ سالش رفته چند وقت با خانواده به شهر دیگر رفته بود که خانواده اش اومده بودن شب اما ایشان صبح به منزل اومدم در منزل پدرش نبود بعد از اعتراض بنده قهر و به خانه پدرش رفت الان یه ابلاغ برام اومده که علت حضور ادای توضیحات مبنی بر سرقت ظرف مدت ۳ خواستم بدونم ضامن ببرم با خودم و اینکه ۳ روز چطوری محاسبه میشود

مشاوره حقوقی سرقت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله باید ضامن همراه داشته باشین

با احترام بایستی ضامن همراه خود داشته باشید

بادرودوسلام ضامن همراه خود ارجح می باشد داشته باشید.

در هر صورت بهتر است ضامن همراه خود داشته باشید

با احترام بله ضامن همراه خود داشته باشید

وقت بخیر بله با ضامن تشریف ببرید

با سلام جهت مشاوره و تنظیم اوراق قضایی در خدمت شما دوست عزیز هستیم
ضامن همراه خود داشته باشید.