ساخت و ساز در زمین کشاورزی غیر قانونی است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۳۱ #87910210

با درود واحترام
۲ هکتار زمین دیم در روستا خریداری کرده ام. برای ۱۷۰۰ متر آن مجوز بهره برداری دامداری گرفته ام. تصمیم دارم ۱۰۰۰متر دیگر را دیوار کشی و باغ شخصی درست کنم با خانه باغ و مابقی رو فنس کشی و نهال کاری و ساخت استخر بزرگ. خواستم مطاع بشم که ایا کارم غیر قانونی است. با سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بدون مجوز از اداره جهاد کشاورزی مجاز به احداث بنا نباشید و در صورت احداث بنا،ملزم به پرداخت جریمه و قلع و قم بنا میشوید

سلام
بله چون شما میخوای زمین را تغییر کاربری بدید نیاز به اخذ مجوز از اداره مربوطه دارد

سلام
با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت امور اراضی استان مشاوره نموده و برای دریافت مجوز اقدام کنید

سلام
برای انجام مورد شما می بایست مجوزات لازم از اداره جهاد کشاورزی باید دریافت نمایید !

ساخت و ساز زمین‌های کشاورزی بدون مجوز ممنوع است
باید از طریق جهاد کشاورزی اقدام کنید

بله ساخت و ساز غیرقانونی است و نیاز به مجوز دارد

با سلام
تغییر کاربری غیر قانونی میباشد
لذا شما برای این امور بایستی از جهاد کشاورزی یا منابع طبیعی و حاصلخیزداری اقدام به اخذ مجوز نمایید