چون در این سامانه این اسم وجود ندارد نمیتوان آن را انتخاب کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۸ #87892689

با سلام
سال قبل سازمان ثبت احوال نام «محمد کوروش» را به عنوان نامی جدید که ترکیبی از اسامی دینی و ملی است را معرفی کردند اما من در سامانه نام گزینی ثبت احوال، این اسم را پیدا نکردم حال میخواستم بپرسم آیا چون در این سامانه این اسم وجود ندارد نمیتوان آن را به عنوان نام انتخاب کرد؟
سوال دیگرم این است که آیا من میتوانم ( با وجود اینکه اسم و فامیلم جزو اسامی مجاز برای تغییر نیست) اسم و فامیلی ام را (با مراجعه به ثبت احوال و در صورت انجام نشدن با مراجعه به دادگاه) به «محمد کورش رستمی» تغییر دهم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نام یکبار با شرایطی قابل تغییر است.

با سلام و احترام

باید از طریق دادگاه حقوقی دادخواست تغییر اسم را مطرح فرمایید.

با سلام، شما مجاز به انتخاب اسامی هستید که مورد تایید ثبت احوال می باشد

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

با سلام و احترام
درخواست خود را ابتدا از طریق ثبت احوال و اگر مفید الفایده نبود ازطریق دادگاه اقدام کنید
ولی در هر حال باید دلایل موجهی داشته باشید.

درخواست تغیبر نام را می توانید از طریق سایت اداره ثبت احوال مطرح کنید.
اگر به نتیجه نرسیدید می توانید از طریق دادگاه دادخواست تغییر نام مطرح کنید.

سلام
برای اشخاصی که تازه متولد شده اند هر نامی که ممنوعیت قانونی نداشته باشد می توان انتخاب کرد
اما اشخاصی که نام داشته باشند تغییر نام باید دلیل توجیه کننده داشته باشد تا امکان پذیر گردد