اجاره مدت اضافی که در خانه مستاجری می باشم به نرخ چه زمانی محاسبه می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۶ #87877369

با سلام موعد اجاره بنده تمام شده و ملک را تخلیه کردیم. قبل از تمام شدن موعد با تماس با موجر ایشان ابراز علاقه به تمدید قرار داد کردند ولی نرخی اعلام نکردند. ده روز بعد از تمام شدن موعد کرایه را از یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان به ۳ میلیون تومان تغییر دادند که با مخالفت بنده مواجه شد و قرار شد ملک را تخلیه کنیم. بعد از یافتن منزل و جابجایی و در هنگام فسخ قرارداد ایشان از بنده کرایه مدت اضافی را به مبلغ جدیدی که خودشان تعیین کرده اند (ماهانه ۳میلیون تومان) ، از پول ودیعه کم کرده و نزد خود نگه داشته اند و قرارداد را فسخ کردیم. اما از ایشان رسیدی گرفتم که در آن ذکر شده که مبلغ را به چه منظوری نگه داشته اند(هزینه کرایه و شارژ و ...) و این مبلغ بطور امانت نزد ایشان تا تعیین تکلیف نهایی می ماند.سوال بنده این است که کرایه مدت اضافی به چه نرخی باید محاسبه شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه ۳ میلیون تومان اعلامی از جانب موجر شفاهی بوده و فی مابین شما قراردادی با این مبلغ مکتوب نشده است بابت مدتی که بعد از اتمام قرارداد اجاره در ملک ساکن بوده اید اجرت المثل ایام تصرف طبق نظر کارشناس پرداخت می شود.