استرداد ماشین چگونه است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۶۱۹ #87866554

با سلام خدمت وکلای عزیز بنیاد وکلا
ماشین خود رو تقریبا ۵ ماه پیش به عموی خود قرض دادم هیچگونه قرار داد یا رسیدی از ایشان از جانب اطمینان و اعتماد دریافت نکردم.
حال چندین وقت است اعلام بازپس گیری ماشین خود را دارم اما امتناع از دادن ماشین دارند بنده ترس خلاف با پلاک خود را دارم. شایان ذکر است خلافی خودرو نزدیک ۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومن هست و گاهی اوقات ماشین را در پارکینگ عمومی میگذارند تا جایی که اطلاع دارم دلیل اینکارشان را نمیدانم و نمیتوانم اعلام سرقتی کنم چون چندین ماه بنده رو ازار داده و خودروی بنده را پس نمیدهند و قبض پارکینگ نیز دارند.
راهنمایی جهت گرفتن ماشین خود را از شما دارم. سپاس

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست استرداد تقدیم و تنظیم نمایید.

دادخواست استرداد ازطریق دفاتر خدمات ثبت نمایید

با احترام دادخواست استرداد ازطریق دفاتر خدمات ثبت نمایید

با سلام
دادخواست استرداد مال از طریق دفاتر خدمات قضایی

سلام وقت بخیر دادخواست استرداد ازطریق دفاتر خدمات ثبت نمایید

سلام بدوا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید و در صورت استنکاف دادخواست استرداد دهید

باسلام ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست استرداد مال را تقدیم کنید.