منظور از وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید یعنی چی؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۱,۵۵۹ #87861100

در تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۰۵ وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۲۹ تعیین گردید ولی هنوز برای من ابلاغیه نیومده

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. وقت نظارت در واقع برای این موضوع تعیین می‌شود که پرونده از دور خارج نشود و وقت رسیدگی محسوب نمی‌شود.

وقت نظارت تعیین شده مربوط به تعیین اوقات دادگاه است که پرونده از دسترس خارج نشود

وقت نظارت تعیین شده در خصوص نظارت پرونده در دادگاه یا مرجع رسیدگی است.و اگر نیازی به حضور شما باشد برایتان ابلاغیه صادر خواهد شد .

سلام
وقت نظارت درپرونده های جریانی به معنای وقت رسیدگی نیست دفتردادگاه دروقت مقر پرونده را ازنظرپاسخ استعلامها ویا بررسی قاضی شعبه تعیین میکندو درصورت دستورقاضی به تعیین وقت ویا صدوررای وغیره ، دفتر براساس دستورقاضی اقدام خواهدنمود.

با سلام
نیازی به ابلاغیه جدید نیست لذا برای شما قید شده که در تاریخ ۹۹/۰۵/۲۹ تعیین وقت شده است

سلام. منتظر باشید پیامک ابلاغ بیاد براتون. چون این فقط تاریخ وقت نظارت را تغییر داده