آیا درصورت طلاق از طرف من دادگاه ممکن است که درخواست اعسار را قبول نکند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۳۱ #87848712

سلام همسرم ۶ماه است که منزل را ترک کرده ولی هنوز درخواست طلاق نداده
من توان پرداخت مهریه همسرم را ندارم و هیچ دارایی هم به نام من نیست و فقط کارمند حقوق بگیرم آیا درصورت طلاق از طرف من دادگاه ممکن است که درخواست اعسار را قبول نکند؟ و هزینه دادرسی برای درخواست طلاق از طرف مرد چقدر می شود؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازشهود برای اعسار استفاده نمایید.

با درود از شهادت شهود برای اعسار خود استفاده کنید

شما همیشه میتونید درخواست اعسار بدین ،ودر صورتی که دارایی نداشته باشید و همسرتون هم درخواست کنن بخشی از حقوق شما برداشته میشه

با سلام
شما میتوانید اعسار خود را با شهادت شهود به اثبات برسانید و هیچ منعی برای دادخواست طلاق وجود ندارد ولی جهت اجرای آن میبایست تمام حقوق مالی زوجه پرداخت گردد که اعسار ابن مانه را رفع خواهد کرد

باسلام خیر باتقاضای طلاق از سوی شما حق قانونی درخواست اعسار درصورت معسربودن ازشما سلب نمیشود واگرتمکن مالی جهت پرداخت ندارید بامعرفی شهود درخواست اعساربدهید

با سلام،خیر طلاق از جانب شما موجب رد درخواست اعسار نمیشود.درست است که اگر مرد درخواست طلاق بدهد باید حقوق مالی زن را بپردازد یا تکلیف آنرا معلوم کند اما به این معنا نیست که اگر واقعا توانایی مالی پرداخت کامل آنرا ندارد دادخواست اعسار ندهد .با پذیرش اعسار مهریه تقسیط میگردد و مشکلی ندارد.

سلام
با توجه به اینکه دادخواست طلاق از جانب شماست این امر باعث عدم پذیرش اعسار شما نیست شما شهود و دلایل خودتون رو معرفی کنید در صورت اثبات مهریه تقسیط میشه