توافق احداث آسانسور در ساختمان ۱۰ واحدی و گرقتن اقرار نامه محضری چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۹۵۸ #87848

سلام
ما سه واحد پایین در یک ساختمان ده واحدی هستیم.در ساختمان ما محل آسانسور تعبیه نشده است و شهرداری شرط احداث آسانسور را رضایت محضری از تمام مالکان اعلام نموده.نصب آسانسور بر قیمت ملک واحدهای بالایی تاثیر ۳۰ تا ۱۰۰ میلیونی دارد و به همین دلیل حاضر به دادن امتیازهایی به سه واحد پایین شده اند که عبارتند از : استفاده از آسانسور بدون پرداخت هزینه ی نصب و سرویسهای دوره ای و همچنین هزینه ی برق عمومی ، لازم به ذکر است که همسایه ها حاضر به تعهد محضری در مورد این امتیازات هستند.حالا سوال من اینجاست که اقرارنامه ی محضری چگونه باید تنظیم شود تا در صورت نقل و انتقال واحدها به افراد دیگر این اقرارنامه برای تمام مالکان جدید معتبر باشد و ایجاد تعهد کند.حتی اگر مالکان قبلی در هنگام فروش شرایط را با مالک جدید در میان نگذارند؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقرارنامه محضری مربوط به احداث آسانسور میباشد و شروطی که گذاشته شده است تا واحد های پائینی این هزینه ها را پرداخت نکنند لذا در صورتیکه قصد فروش داشتند باید به همراه خریداران جدید به دفترخانه مراجعه کرده و این حق را به آنها منتقل کنند.