آیا راهی نیست که بتونم نام خانوادگی مادرمو بذارم به جای فامیلی پدر؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۲۱ #87844943

سلام
مادر من قصد داره نام خانوادگی خودش رو روی من بذاره اما ثبت احوال میگه نمیشه و فامیلی پدریت مشکلی نداره عوض نمیکنیمش
لطفا واضح برام بگین باید چه کار کنم تا فامیلی مادرمو بگیرم
خلافکار هم نداریم توی فامیل پدری که به این دلیل بخواهیم تغییر بدیم اخه رییس ثبت احوال میگفت خلافکار داشته باشید نامه بیارید تا عوض کنیم...
ایا وکیل گرفتن میتونه کارمو راه بندازه؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفتر خدمات قضایی و تقدیم دادخواست به دادگاه اقدام کنید

سلام دادخواست تغییر نام بدهید تا در دادگاه بررسی شود.

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تغییر نام بدهید تا در دادگاه بررسی شود.

میتوانید از طریق دادگاه اقدام به طرح دعوی(درخواست تغییرنام) دهید.و چنانچه نام خانوادگی مادرتان از نظر اسامی ثبت احوال قابل قبول باشد، میسراست. و بهتر آنکه وکیل آشنا به این امور اقدام نمایند.

سلام .با مطرح کردن دعوا در دادگاه بله می توانیر

باسلام
از طریق دادگاه اقدام نماید

در صورت عدم موافقت اداره ثبت از طریق دادگاه اقدام نمایید