شکایت بنده علیه همسر سابقم چه حکمی در پی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۹ #87841558

با سلام خدمت عزیزان همسر بنده در دوران قبل طلاق و جدایی چندین مورد رابطه نا مشروع با نا محرمان داشته است که متن چت ها نزد اینجانب محفوظ میباشد، اکنون که ۸ ماه از طلاق و جدایی میگذرد راهنمایی بفرمایید ۱_ شکایت بنده علیه همسر سابقم و نامحرمان چه حکمی برای انان در پی دارد ۲_ تعدادی از چت های اینجانب به دلیل فلش کردن گوشی سابقم از بین رفته آیا قاضی دستور پرینت از چت های واتساپ وتلگرام را میدهد ۳_ ایا
هرچه تعداد نامحرمان بیشتر باشد جرم همسرم سنگین تر میشود ۴_ ایا در روز دادگاه بنده و همسر سابقم با تمامی ان مرد های متهم روبه رو خواهیم شد و این رویارویی ایا سراغازی برای دشمنی ما بین من و ان مردها نمیشود....؟ باتشکر از عزیزان

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با طلاق شما هیچ نسبت و زوجیتی با ایشان ندارید
پس باید ادله اثبات داشته باشید تا بتوانید از یک نفر نه همسر سابق ! شکایت کنید
پیام و صوت و تصویر و....ادله اثبات در امور کیفری و حقوقی نمیباشند و در کنار سایر موارد میتوانند مفید باشند.در صورت عدم اثبات از شما اعاده ی حیثیت خواهند کرد.

وقتی شما ازهمسر سابق جدا شدید . دیگر طرح شکایت چه نفعی برای شما دارد .‌شما می بایست درزمانی که همسرتان بود شکایت می کردید نه اینکه پس ازطلاق به فکرشکایت‌ باشید

در صورتی م نتوانید اثبات کنید علیه شما اعاده حیثیت خواهد شد

در اینکه همسر سابق شاکی محسوب می‌شود یا خیر اختلاف نظر وجود دارد عده ای معتقدند بقای حق استصحاب می شود و زوال آن محتاج دلیل است و عده‌ای دیگر نظر مخالف دارند.

باسلام
شماخودتان هم میگویید قبل ازطلاق. ایشان دیگر همسر شمانیست واین شکایتها صرفا موجب آزردگی خاطرخودتان خواهدشد

با وقوع طلاق شما هیچ نسبت و علقه زوجیتی با ایشان ندارید
لذا اگر از منظر یک شهروند میخواهید اعلام جرم کنید باید ادله اثبات داشته باشید
پیام و صوت و تصویر و....ادله اثبات در امور کیفری و حقوقی نمیباشند و فقط به عنوان قرینه مثبته برای اقناع وجدان قاضی بکار میرود
اینکه قاضی دستور به تحقیقات بدهد نظر ایشان است
واتساپ به دلیل اینکه سرور خارج از ایران دارد قابل پیگیری نمیباشد
در نهایت با توجه به اصل براعت و قاعده درا و احتمال قوی انکار متهم شکایت شما منجر به قرار مجرمیت ایشان نمیشود