اگر در حال تحصیل باشم نفقه را میتوانم بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۹ #87825436

والله من الان حدود 10 ساله بعد از طلاق پدر و مادرم با تنگ دستی دارم زندگی میکنم یعنی به بنده به اندازه نیازم نفقه نمیده پدرم و سه ساله هرچی بهش میگم میگه برو هرکاری میکنی بکن من ندارم بدم به دروغ. من همه اطلاعاتشو در آوردم دیدم حقوقش 4 میلیونه یه دو میلیون تومن هم از جای دیگه در میاره و یه بار بهش گفتم گفت سه میلیون تومنش قسطه اون دو میلیون تومن هم میزنه زیرش ولی خب قسطش اونقدر هم نیست اینو مطمنم و من چون از سن 18 گذشتم واقعا برام سخت شده الان کاردانیمو تموم کردم البته یه معرفی به استادم مونده ولی خب برای کنکور لیسانس که دو ماه دیگس دارم آماده میشم الان بابام حق اینو داره که به من هیچی نده و منو از زندگیش بندازه بیرون.

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون شما بیکارهستید و درآمدی هم ندارید ، نفقه شما برعهده پدر است . عرفا پدری فرزندش را بیرون نمیکند .

با سلام ووقت بخیر
نفقه فرزند پسر بعد از سن ۱۵ سالگی تا زمانی که نتواند معیشت خود را تامین کند با پدر است از طرفی مسکن نیز جزء نفقه محسوب شده بنابراین پدر نمی تواند فرزند را از منزل بیرون کند.