دیه قطع از مچ چقدر هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۶ #87823816

سلام ما یک کارگاه داشتیم که بیمه و پروانه نداشته یک شاگردم داشتیم جای ما درصدی کار می کرده دستش داخل دستگاه کرده و از مچ قطع شده الان شکایت نمی کنه میگن اگر شکایت کنه امکان زدن درصد هستش چون دستش از خروجی وارد کرده و برقم کنارش بوده قطع نکرده ولی میخوایم بهش دیه کامل بدیم بدون نظر کارشناس میخواستم ببینم دیه قطع از مچ چقدر هستش و اینکه آیا از نظر قانونی وظیفه داریم علاوه بر مبلغ دیه حقوق ماهیانه مثل بیمه هم بدیم بهش تا آخر عمرش اگر شکایت کنه یا نه

مشاوره حقوقی دیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نوع ومیزان دیه را پزشکی قانونی مشخص می نماید ازطریق اجرای احکام مبلغ ان محاسبه می شود.

تشخیص آن با پزشکی قانونی خواهد بود.

صلاحیت تعیین دیه با پزشکی قانونی بواسطه بررسی و معاینه تخصصی پزشکی هست ک در واقع ملاک برای صدور رای دادگاه خواهد بود

سلام میزان دیه توسط اجرای حکم با توجه به نظر پزشکی قانونی محاسبه می گردد

سلام با توجه به سوال شما تعین میزان آسیب دیده با پزشک قانونی است موفق باشید

باسلام
مرجع تعیین دیه پزشکی قانونی است .واگر قطعی دست عدم توانایی کار را به دنبال داشته باشد ودر کمیسیون تامین اجتماعیی تاید شود میتواند از کار افتاده شود

با سلام، میزان آن را پزشکی قانونی تشخیص می دهد