درصورتی که تست الکل در حین رانندگی مثبت بوده در دادسرا می توانم انکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۰۹۵ #87811192

چند شب پیش پلیس بزرگراه به من ایست داد ازمن و دوستام تست الکل گرفت برای من مثبت شد با ۸۷ درصد برای دوستام منفی منو به کلانتری انتقال دادن اونجا نوشتم که من تست قبول ندارم حالا در دادسرا انکار کنم یا اقرار کنم؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
می توانید انکار کنید

با سلام
صرف تست الکل‌سنج موجب اثبات بزه شرب خمر نمی‌شود ومیتوانید انکار نمایید

انکار کنید

قطعا انکار کنید و بگوید من الکلی استفاده نکردم و مشکل از دستکاه بوده است

با سلام بله می توانید انکار کنید

با سلام ووقت بخیر
انکار کنید زیرا درصورت اقرار منوط به شلاق حدی میشود که قابل تعلیق و بخشش نمی باشد .