آیا باتوجه به رای دادگاه تمکین ایشون دوباره میتونه مدعی تهیه مسکن جداگانه بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۲ #87799717

باسلام
همسرم چند ماهی هست منزل مشترک رو ترک کرده متاسفانه یه محکومیت کیفری مبنی بر ضرب و جرح برعلیه من داره در دادگاه تمکین رای به نفع من صادر شده و صراحتا موضوع خوف و خطر جانی رو بر فرض زندگی و منزل مشترک رد کرده
همسرم دادخواست داده مبنی بر تهیه مسکن جداگانه بخاطر خوف و خطر جانی

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر از طرق دیگر خوف ضرر جانی را ثابت کنند ممکن است مورد پذیرش قرار بگیرد.

اگرشمادرپرونده ضرب وجرح محکومیت قطعی پیداکردین بله می توان به آن استناد نمود

با توضیحات‌ شما بعید است دادخواست تهیه مسکن جداگانه از ایشان پذیرفته شود.

سلام، ایشان ملزم به تمکین بوده و ضرر مالی یا جانی ایشان جهت زندگی با شما به صورت جداگانه اثبات نشده، بنابراین نمی توانند چنین ادعایی داشته باشند

درود بر شما، با عنایت به الزام به تمکین ایشان در حکم دادگاه، ایشان به این دلایل نمیتوانند درخواست منزل مستقل نمایند.

سلام
با توجه به اینکه ایشان به موجب حکم دادگاه الزام به تمکین و بازگشت به منزل شدند لذا ادعای تهیه مسکن جداگانه مستند به رای تمکین مردود است.