آیا 23 ماه حبس تعزیری بدلیل اقدام علیه امنیت ملی قابل تبدیل به جریمه نقدی یا تعلیق یا تخفیف است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۰۷۴ #87789

آیا 23 ماه حبس تعزیری بدلیل دستگیری در تظاهرات پس از تایید دادگاه تجدید نظر قابل تبدیل به جریمه نقدی یا تعلیق است؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی دارد ک شرایط تخفیف را داشته باشد یا ن اما احتمالش کم ک تبدیل کنن ب جزا نقدی یاتخفیف بدن

در صورتیکه شرایط تخفیف در مجازات را داشته باشید میتوانید تقاضای تبدیل مجازات کنید و ممکن است مجازات حبس تبدیل و با به حالت تعلیق در بیاید.